26 aprilie 2024

VIDEO! Nenorocire la Băleni! Un bărbat a murit în chinuri cumplite!

bal4Un barbat de 78 de ani din Baleni a murit in timp ce lucra la un solar aflat pe camp si a fost lovit de manivela cu care incerca sa ridice folia din lateral.

O nepoata l-a gasit prabusit si a sunat dupa ajutor, dar batranul nu a mai putut fi salvat.

bal3Martor: “Uite asa trebuie tinuta manivela.”
Reporter: “Si dansul cum a tinut-o?”
Martor: “Uite asa si l-a lovit.”

bal2Barbatul in varsta de 78 de ani era vaduv si locuia cu cei trei copii in comuna Baleni. Omul, inca in putere, muncea la mai multe solarii cu legume. Acolo si-a gasit si sfarsitul.

Cornel Cozma, fiul batranului decedat: “A scos niste ridichii si i-a fost cald si sa salte lateralul in sus. In momentul ala i-a scapat manivela si l-a lovit in gat aici si i-a luat aerul.”

balDan Florea, nepotul batranului decedat: “Prea multa caldura si sa dea drumul la solar, sus. Si i-a scapat manivela, ca el are degetele alea impletite si i-a scapat manivela si l-a lovit.”

Nepoata batranului a facut cumplita descoperire.

Martor: “Cand a vazut ca nu raspunde a lasat traista cu mancare jos si a venit. El era infasurat pe manivela, cum il izbise. Ea l-a luat de spate si l-a intins cu capul pe nisip. Cand a inceput sa tipe am venit repede incoace.”

cornNepoata victimei a sperat pana in ultimul moment ca bunicul ei va trai, asa ca disperata a sunat la 112. Un echipaj de la ambulanta a venit la fata locului si dupa zeci de minute de resucitare medicii s-au vazut nevoiti sa declare decesul.

Fiul omului abia pornise la drum spre Bucuresti pentru a participa la inmormantarea unui prieten. Cand a aflat cumplita veste s-a intors acasa.

bal1Trupul neinsufletit al batranului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala din Targoviste. In urma autopsiei medicii vor stabili cauza mortii. Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si continua cercetarile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial