18 aprilie 2024
Drama unei familii rămase fără locuință după un incendiu. Părinții dorm în mașină

Drama unei familii rămase fără locuință după un incendiu. Părinții dorm în mașină

casavO familie tânără, cu trei copii mici, din Vişina, judeţul Dâmboviţa, a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce un incendiu violent le-a distrus casa.

casav5Flăcările au pornit de la instalaţia electrică şi numai norocul a făcut să nu fie nimeni rănit. Singură acasă, mama şi-a luat imediat copiii în braţe şi i-a scos afară la timp.

casav1În scurt timp, toată casa a fost distrusă de foc şi bieţii oameni au rămas pe drumuri. Cei mici dorm acum pe la rude iar părinţii într-o maşină.

casav4Proprietara casei: „Când am deschis uşa de afară, pur şi simplu flacărăa a venit spre noi!”

Era seara când a izbucnit focul, iar în casă se aflau mama şi cei trei copii mici de doi, cinci şi opt ani. Mijlociul a fost cel care a alertat-o.

Veronica Marin, proprietara casei arse: „Când m-am dus în bucătărie era fum foarte dens şi pocnea la maşina de spălat, boiler şi deja ardea frigiderul.”
Reporter: „De la ce a luat foc?”
Veronica Marin: „De la boiler şi de la priză.”

Prima grijă a femeii a fost să îşi scoată copiii din casa invadată de fum. Şi-a sunat apoi soţul, care a chemat pompierii.

casav6Dragomir Marin, tatăl proprietarului: „De-abia a scos femeia asta copiii prin foc, dezbrăcaţi, i-a pus în maşină. Noroc că i-a salvat de i-a tras afară, că altfel mureau copilaşii.”

Costică Crețuianu, vecin: „Ardea rău aici, era fum de nu te vedeai deloc.”

casav3Focul a lăsat în urmă dezastru. A distrus mobila şi aparatura electrocasnică, iar casa are nevoie de reparaţie capitală.

Oamenii şi-au dus copiii pe la rude, în comunele învecinate. Pentru că nu au unde să stea în acest moment, ei înnoptează în maşină. Speră ca oameni cu suflet să le dea o mână de ajutor şi să nu îi prindă iarna fără un acoperiş deasupra capului

Din primele date ale anchetei, pompierii spun că de vină pentru producerea incendiului ar fi un scurtcircuit la instalaţia electrică.

casav2Din păcate, casa nu era asigurată, iar cei doi părinţi nu au bani pentru reparaţii. Bieţii oameni spun că orice ajutor le-ar fi de mare folos.

Cei care vor să ajute familia pot trimite haine, materiale de construcții sau aparatură pe adresa comuna Vișina, sat Vișina, strada Florilor numărul 15. Telefon: 0765.708.471

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial