28 aprilie 2024
VIDEO! Moarte suspectă la Malu cu Flori! Sinucidere, accident sau crimă?

VIDEO! Moarte suspectă la Malu cu Flori! Sinucidere, accident sau crimă?

maf2Moartea unui barbat in varsta de 75 de ani ridica multe semne de intrebare.

Omul a fost gasit inecat in raul de la marginea unei localitati din judetul Dambovita.

Inainte de a pleca de acasa, s-ar fi certat cu sotia care, alarmata ca nu mai primeste niciun semn de viata, a pornit ajutata de vecini in cautarea lui.

Barbatul in varsta de 75 de ani locuia in Pitesti, dar obisnuia sa mearga cu sotia lui la casa parinteasca din comuna Malu cu Flori, judetul Dambovita. Apropiatii spun ca certurile erau tot mai dese intre cei doi pentru ca, se pare, omul cazuse in patima alcoolului.

mafDupa ultima discutie, batranul a iesit in toiul noptii afara. Cand a vazut ca sotul ei nu ma da niciun semn de viata, femeia s-a speriat si a cerut ajutor vecinilor.

Martor: “L-am cautat la vecinul, am luat-o prin magazie, am luat-o la garla, m-am uitat cu o lanterna, n-am gasit absolut nimic.”

Intr-un final, cele mai negre scenarii s-au adeverit.

Dupa ore-n sir de cautari, trupul barbatului a fost gasit fara viata, in Raul Dambovita, la marginea localitatii.

maf1Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, la Targoviste, unde legistii ii vor face autopsia si vor afla cauza exacta a decesului.

maf3Ion Constantin, primarul comunei Malu cu Flori: Ma gandesc ca o greseala de pozitionare pe marginea Raului Dambovita, sa fi alunecat, poate, nu stiu.

Reporter: Cine l-a gasit?”

Ion Constantin: “Am inteles ca persoane din apropierea familiei.”

Vecina: “Era un om bland, asa, tacut asa, nici nu mai putem, nu avem cuvinte.”

Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta. Anchetatorii urmeaza sa stabilieasca daca este vorba despre o sinucidere, un accident sau o crima.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial