4 mai 2024
Descoperire şocantă pe marginea lacului, la Crevedia!

Descoperire şocantă pe marginea lacului, la Crevedia!

crev1 Descoperire şocantă pe marginea lacului, la Crevedia.

Un bărbat de 70 de ani a fost găsit mort, îngheţat bocnă, în acelaşi loc unde în urmă cu câţiva ani îi murise înecat fiul.

crevOmul dispăruse de o zi de acasă, după ce plecase la cumpărături, şi nimeni nu înţelege cum a ajuns la marginea satului, într-o zonă necirculata şi greu accesibilă. Medicii legişti urmează să stabilească exact cauza morţii.

crev3Bătrânul era căsătorit şi locuia cu soţia şi cu fiica lor. A plecat la farmacie şi nu s-a mai întors. Femeile l-au aşteptat toată noaptea, însă a doua zi nu au mai apucat să anunţe poliţia despre dispariţia sa. Dimineaţa, un localnic a zărit cadavrul în lac şi a sunat la 112.

crev2Dumitru Dănăilă-martor: “A venit noaptea pe aici, am înţeles că s-a rătăcit. Şi cum a călcat în gol aici, cumva, s-a dus până în apă. Cred că asta s-a întâmplat”.

Bărbatul trăia cu o mare suferinţă: îşi pierduse fiul de 40 de ani înecat în lacul de la marginea satului.

crev4Manda Ştefan: “Nu ştie nimeni de ce a ajuns acolo. Unde s-a dus, ce a făcut, nu ştie nimeni. A îngheţat, că nu a mai putut să se ridice de acolo”

crev5Nicolae Ştefan-nepot: “Apa rece, bolnav, o fi căzut în apă, neajutorat, căzând în apă i-o fi stat inima”.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Anchetatorii iau în calcul trei ipoteze – este posibil să avem de a face cu o moarte accidentală, cu o sinucidere sau cineva să îi fi făcut rău bărbatului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial