29 martie 2024
VIDEO! Moarte învăluită în mister, la Runcu! “A fost crimă, toată lumea ştie asta!”

VIDEO! Moarte învăluită în mister, la Runcu! “A fost crimă, toată lumea ştie asta!”

runUn barbat de 56 de ani, din Dambovita, a fost gasit fara suflare, cu rani grave la cap si mai multe coaste rupte. Vecinii si apropiatii sunt convinsi ca omul a fost omorat in bataie.

Anchetatorii iau insa in calcul si varianta ca victima s-a dezechilibrat si s-a lovit. Cert este ca barbatul abia luase pensia, iar cand a fost descoperit fara viata nu mai avea niciun ban.

Barbatul – vaduv de cativa ani – locuia singur in casa lui din comuna Runcu. Se pare ca, din cauza necazurilor, cazuse in patima alcoolului, iar cunoscutii cred ca si-ar fi gasit sfarsitul in urma unui scandal.

run1Vecin: Mai facea el scandal. Cert e ca  a fost crima, asta toata lumea stie! Avea trei coaste rupte, lovit la cap, iar suspect e unul de pe strada de aici. A fost inregistrat pe camerele de luat vederi, a intrat si n-a mai iesit. Si nevasta-sa tot asa a murit, in conditii suspecte, inecata intr-un helesteu acolo.”

Moartea femeii – care s-a inecat in helesteul din curtea casei, unde apa nu are mai mult de 30 de centimetri – a ramas invaluita in mister pana astazi.

run2In ceea ce-l priveste pe barbatul de 56 de ani, vecinii cred ar fi fost atacat pentru cateva sute de lei.

Victima are o fata si un baiat, plecati in strainatate. Sunt sateni care au povestit ca barbatul nu se intelegea cu fiul lui si ca ultima oara cand s-au vazut cei doi s-ar fi certat groaznic.

Politistii au deschis in acest caz un dosar penal pentru moarte suspecta. Investigatorii spun ca merg pe mai multe piste si cerceteaza daca este vorba despre o moarte accidentala sau cineva l-a ucis pe barbat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial