29 martie 2024
VIDEO – Mărturiile de groază ale tinerilor care au fost sechestraţi, legaţi şi umiliţi de cinci indivizi, în Târgovişte

VIDEO – Mărturiile de groază ale tinerilor care au fost sechestraţi, legaţi şi umiliţi de cinci indivizi, în Târgovişte

Experienţă de groază pentru doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, din judeţul Dâmboviţa.

Unul dintre ei a vorbit cu o fată din Târgovişte, pe Internet care i-ar fi propus să meargă la ea acasă, pentru a întreţine relaţii intime însă în spatele conversației se afla iubitul adolescentei.

Băiatul şi-a rugat un prieten să îl ducă la adresa indicată, însă, când au ajuns la bloc au fost întâmpinați de cinci indivizi, care i-au dus cu forţa în locuinţă, unde i-au legat, bătut şi chinuit toată noaptea.

În cele din urmă, pe unul dintre ei l-au lăsat să plece, iar acesta a anunţat imediat poliţia. Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Întreaga poveste a început în urma unei discuţii pe o reţea de socializare. Tânărul de 19 ani, dintr-un sat din Dâmboviţa susţine că ar fi fost abordat pe Internet de o adolescentă de 16 ani, necunoscută, care i-ar fi propus o partidă de amor la ea acasă. Băiatul şi-a sunat un amic şi l-a rugat să îl ducă la adresa indicată. Acolo lucrurile au luat însă o întorsătură neașteptată.

Tinerii au povestit că au fost aşteptaţi în scara blocului de suspecţi. Aceştia le-ar fi dat cu spray lacrimogen în ochi, ulterior i-ar fi dus în locuinţă, unde i-ar fi legat, i-ar fi lovit şi i-ar fi terorizat ore în şir.

Victimă: „Ne-au luat, ne-au dat cu spray în ochi, bâte, picioare, pumni, până în apartamentul respectiv. Ne-au înjosit, ne scuipau, ne spuneau să le dăm bani. M-a legat de mâini la spate, de picioare, bătaie, m-a ameninţat cu cuţitul la gât, fel şi fel de lucruri oribile.”

În urma cercetărilor s-a descoperit că în spatele conversației de pe Internet se afla iubitul fetei, un individ de 18 ani. Acesta l-ar fi ademenit pe tânărul de la ţară să vină la oraş. După noaptea de calvar, amicul a fost lăsat să iasă din apartament pentru a merge să facă rost de o importantă sumă de bani pe care atacatorii au cerut-o ca să îl elibereze pe cel de 19 ani. Numai că odată scăpat de acolo, acesta s-a dus direct la poliţie.

Victimă: „Au fost unul sau doi la uşă afară, în exterior, trei veneau de sus. Ne-au prins pe scara blocului, ne-au luat cu forţa în apartament şi ne-au bătut până la 7. De la 7 la 8 au făcut pauză. La 8 mi-au dat mie voie să plec, să vin cu 200 de milioane”.

Investigatorii s-au mobilizat imediat şi au descins in apartamentul în care se afla tanarul. În interior, au fost prinşi în flagrant indivizii reclamaţi, încătuşaţi şi duşi la audieri.

Agent Anamaria Lițpă-purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal cele două victime. Le-ar fi agresat şi le-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil”.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, lovire sau alte violenţe.

sursa – ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial