28 februarie 2024

Apar detalii tulburătoare despre moartea tânărului care a sfârşit la depozitul de lemne de la Bungetu

lemnblemnb5Tragedie într-o familie din Picior de Munte. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, tată a doi copii, a murit după ce a căzut din remorca unui camion cu lemne.

Anchetatorii sunt de părere că ar fi alunecat de pe unul dintre bușteni și apoi a căzut în cap.

lemnb3S-a lovit puternic, iar din nefericire toate manevrele de resuscitare s-au dovedit a fi în zadar.

Incidentul a avut loc la un depozit situat în localitatea Bungetu din comună Văcărești. Reprezentanții societății spun că bărbatul în vârstă de 39 de ani a venit însoțit de un prieten care conducea camionul.

lemnb8Ionuț Manea, gestionarul depozitului de lemne: „Le-am încărcat lemnele, după care s-a urcat să le așeze, după care l-am văzut că a picat de pe basculantă.”
Reporter: „S-a lovit la cap?”
Ionuț Manea, gestionarul depozitului de lemne: „Da, s-a lovit foarte rău.”

lemnb7Șoferul camionului s-a dat imediat jos din cabină după ce a auzit văietul de ajutor. Din păcate însă, n-a putut face nimic pentru el.

Marius Buga, Pro TV: „Reprezentanții depozitului au sunat la 112, iar la fața locului au sosit cei de la ambulanță. Zeci de minute au încercat salvatorii să îl resusciteze pe bărbat. În cele din urmă i-au declarat decesul.

La fața locului au venit și polițiștii criminaliști care au strâns probe pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

lemnb6Subcomisar Alexandra Ciurea, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: „S-ar fi urcat într-o autobasculantă cu lemne pentru a le așeza. S-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut accidentandu-se. Din nefericire a fost declarat decedat.”

Omul era căsătorit și era tatăl a doi copii, cel mic – un bebeluș de doar două luni căruia urmă să îi facă botezul în curând.

Trupul fără viață a fost preluat de cei de la serviciul de medicină legală și dus la Târgoviște, unde i se va face autopsia.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial