27 iulie 2024

VIDEO! Mama unui copil de doi ani, din Vulcana Pandele, bănuită că și-a snopit în bătaie fiul!

www.mariusbuga.ro_images_copilmoPoveste socanta in Dambovita, unde un copil de numai 2 ani a ajuns la spital cu rani grave la cap si vanatai pe tot corpul. Mama baietelului sustine ca ar fi cazut din carucior.

Politistii cred insa ca mai de graba baiatul a cazut victima fie concubinului femeii, fie chiar mamei lui. Micutul a fost transportat la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, unde va fi supus unor investigatii amanuntite.

Femeia spune ca in urma cu doua zile, baietelul ar fi cazut din carucior, insa, pentru ca nu a plans, nu si-a facut griji. Abia a doua zi, cand micutului i s-a facut rau, femeia l-a dus la spital cu salvarea.

Medicii care l-au preluat s-au ingrozit: baitaul avea rani grave la fata si cap si, in plus, tot trupul ii era plin de vanatai mai vechi.

“Politraumatism posibil prin agresiune, traumatism cranio-facial cu multiple echimoze si leziuni cu lipsa substanta faciala, echimoze cu vechimi diferite pe torace si pe membrele superioare si inferioare”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Politistii au discutat cu mama baiatului, dar si cu concubinul ei, pentru a se lamuri ce s-a intamplat.

“Prezenta urme vizibile de violenta, pobsibil survenite in urma unei agresiuni. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de violenta domestica”, a spus subinspector Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Femeia s-a mutut recent in comuna Vulcana-Pandele din Dambovita, dupa ce si-a cunoscut concubinul pe internet, spun vecinii. Cand au auzit ce s-a intamplat, acestora nu le-a venit sa creada.

Si reprezentantii Protectiei Copilului au deschis o ancheta, pentru a stabili daca restul copiilor se afla in pericol in custodia celor doi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial