4 mai 2024
VIDEO! La 31 de ani, Ionela arată ca o elevă de clasa a cincea şi cântăreşte doar 31 de kilograme…

VIDEO! La 31 de ani, Ionela arată ca o elevă de clasa a cincea şi cântăreşte doar 31 de kilograme…

slab4Poveste sfasietoare in comuna Matasaru. O tanara de 31 de ani, care cantareste numai 31 de kilograme, este atat de saraca incat nu are bani sa mearga la medic pentru a afla ce boala o chinuie atat de mult.

slab2Tatal i-a murit in urma cu cativa ani, in incendiul care le-a mistuit casa iar pe mama o tintuieste la pat o afectiune grava. Fata spera insa ca oameni cu suflet mare o vor ajuta sa urmeze un tratament medical pentru a se vindeca.

La 31 de ani, Ionela arata ca o eleva de clasa a cincea. Are numai 1 metru si 40 inaltime si cantareste doar 31 de kilograme.

slab3Medicii din Gaesti, care au consultat-o pana acum pe Ionela au spus ca are o hipotrofie grava si i-au recomandat sa faca mai multe analize.

Tanara n-a avut insa bani sa umble pe la medici, la oras. Nu se poate angaja si e nevoita sa isi ingrijeasca mama, bolnava si ea la pat.

slab1Ionela mai are patru frati. Au ramas cu totii orfani de tata in urma cu 7 ani cand casa le-a luat foc iar barbatul a pierit in flacari. Abia au bani sa traiesca de pe o zi la alta. Nici vorba sa-si permita sa cheltuiasca ceva pe la medici.

Ionela spera sa se poata totusi trata. Daca ar fi sanatoasa, s-ar putea angaja si ar ingriji-o mai bine si pe batrana ei mama.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial