26 aprilie 2024
EXCLUSIV! Scandal cu împuşcături, la Doiceşti! A tras cu arma să scape de doi indivizi care l-au atacat cu TOPORUL ŞI CUŢITUL!

EXCLUSIV! Scandal cu împuşcături, la Doiceşti! A tras cu arma să scape de doi indivizi care l-au atacat cu TOPORUL ŞI CUŢITUL!

impu5Scandal cu impuscaturi, la Doicesti! Un barbat, de 37 de ani, si fiul sau, de 13 ani, povestesc ca au trait momente de groaza dupa ce doi indivizi s-au napustit asupra masinii lor cu toporul si cu cutitul.

Soferul a incercat sa fuga si s-a dus la casa parintilor sai. Insa si aici atacatorii i-au urmarit.

impu6Automobilistul n-a mai stat pe ganduri si a scos pistolul cu bile, pe care il detine legal, si a tras in aer, sa-i puna pe fuga pe cutitari…

Barbatul povesteste ca isi aducea baiatul de la scoala, iar pe drum a fost blocat in trafic de cei doi indivizi pusi pe scandal.

impu4Atacatorii erau furiosi pentru ca il banuiau pe sofer ca s-ar fi pus martor intr-un incident mai vechi in care au fost implicati, asa ca au vrut sa se razbune atat pe el cat si pe copil.

 impu“Din moment ce spune ca il taie pe copil, ca il face bucati…  A bagat cutitul in capota masinii!

A  venit la poarta si am fost nevoit sa trag un foc de arma. Pe ce motiv v-au atacat? Ca vin sa-i urmaresc”, ne-a declarat Emanuel Popescu, detinatorul pistolului.

Bunicii copilului au ramas inmarmuriti cand au aflat ce s-a petrecut la poarta lor
impu2“Cu un topor si cu cutitul. Unul avea cutitul in mana si unul, toporul Doamne, fereste! Cand am venit eu, fugise ei”, ne-a povestit Mircea Popescu.
impu3Rudele celor doi suspecti sustin ca indivizii, de 26 si 27 de ani, nu ar fi de vina pentru scandalul cu impuscaturi.
“Nu e violent, nu ne supara, nu nimic, n-a suparat pe nimeni baiatul meu!”, ne-a spus Ioana Vintila, bunica unuia dintre suspecti.
“Se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de tulburarea  linistii si ordinii publice precum si pentru uz de arma neletala fara drept”, ne-a precizat subinspectorul Alexandra Nicuale, purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita.

impu1Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi suspecti risca pana la 2 ani de inchisoare sau amenda

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial