29 martie 2024
VIDEO! În ce hal a fost bătut acest tânăr de doi indivizi! Plin de sânge, abandonat pe deal!

VIDEO! În ce hal a fost bătut acest tânăr de doi indivizi! Plin de sânge, abandonat pe deal!

batu1Un cioban de 18 ani, din Pietrari, a fost snopit in bataie de alti doi baci, de la stana din aceeasi zona.

Agresorii erau convinsi ca victima le-a furat cateva oi si l-au pedepsit crunt.

Tanarul sustine ca nu are habar de oile despre care agresorii sustineau ca le fusesera furate. Nici nu crede ca animalele au disparut. Omul banuieste ca atacatorii au invocat de fapt un motiv oarecare, ca sa-l ia la bataie.

Intre proprietarii celor doua stane la care sunt angajati ciobanii exista neintelegeri mai vechi soldate, de-a lungul timpului, cu amenintari repetate.

In final, victima a ajuns la spital cu rani grave iar unul dintre agresori este cercetat sub control judiciar. Celalalt nu este inca prins.

Tanarul povesteste ca era cu oile pe deal cand s-a intalnit cu ceilalti doi ciobani, care l-au atacat fara sa stea pe ganduri.

batuValentin Panou, victima: M-au batut, mi-au dat cu bata in cap, m-au intrebat daca am vazut 5 ovine, le-am spus ca n-am vazut, mi-au dat cu bata in cap, m-au pus jos, mi-au dat pumni, picioare, au zis ca vor sa ma omoare.

Agresorii l-au abandonat pe tanar pe deal si au plecat fara sa le pese ca era in primejdie. Plin de sange, ranitul a reusit sa e tarasca pana in gradina unor localnici carora le-a cerut ajutorul.

Vasile Prodan, proprietarul stanei: Era intr-o stare deplorabila, nu se putea ridica, plin tot de sange, desfigurat. Cred ca o razbunare, patronul lor m-a avertizat si pe mine, in urma cu doi ani, ca ma omoara, ca da cu masina peste mine…

Oamenii au chemat ambulanta iar tanarul a fost dus la Spitalul judetean din Targoviste.

Elena Firoiu, purtator de cuvant Spitalul Judetean de urgenta Targoviste: Victima are Un traumatism cranio-facial, cu plaga contuza pleoapa superioara stanga, hematom pleoape bilateral, contuzie, traumatism de piramida nazala, echimoze multiple ale torcaelui, declarativ in urma unei agresiuni.

Politistii au reusit sa afle cine sunt cei doi suspecti. Unul a fost deja dus la audieri. Judecatorii au decis sa il cerceteze sub control judiciar.

Tanarul ranit a ramas internat aici, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, unde medicii ii acorda ingrijiri. Intre timp, politistii incearca sa dea de urma celuilalt suspect pentru a-l aduce si pe el la audieri.

Daca vor fi gasiti vinovati, pentru lovire si furt, cei doi indivizi risca pana la 7 ani de inchisoare

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial