24 aprilie 2024

VIDEO IMPRESIONANT! Drama unei mame din Dâmboviţa, obligată de justiţie să îşi dea fetiţa tatălui italian

chan1Justitia romana o obliga pe o femeie din Dambovita, acuzata de rapirea propriului copil din Italia, sa duca fetita de 2 ani inapoi la tatal ei.

Mama sustine ca barbatul este violent si alcoolic, insa nu a putut prezenta dovezi. Ea si-a parasit iubitul in urma cu un an, dar, conform legislatiei internationale, nu avea voie sa ia si copilul cu ea, fara acordul barbatului. Italianul a dat-o in judecata pentru rapirea fetitei si a castigat, iar sentinta este definitiva.

Monica Popescu povesteste ca fostul ei partener nu avea un loc de munca, bea peste masura, ii vorbea urat si o batea. Ea nu l-a reclamat niciodata la Politie, insa a luat decizia de a pleca din Italia, impreuna cu copilul. Credea ca acasa justitia romana ii va da dreptate, dar nu s-a intamplat asa.

Monica Popescu, mama fetitei: Ea daca merge acolo nu isi asuma nimeni responsabilitatea ca ea va fi bine, el neavand o casa, bea, merge fara permis cu masina, ar putea sa i se intample orice copilasului, sa plece cu ea, sa faca accident, sa o lase singura in casa

Femeia a obtinut acordul partenerului de a veni in tara cu fetita, pe motiv ca mama ei era bolnava de cancer si avea nevoie de ajutor. Odata ajunsa in casa parinteasca, a refuzat sa se intoarca la iubitul ei si nici n-a vrut sa-i mai trimita copilul.

Nicolae Popescu, bunicul fetitei: Este perioada varstei cand trebuie supravegheat, cand trebuie sa il urmaresti, cand trebuie sa il speli, la orele pranzului sa se odihneasca copilasul. In Italia nu va avea parte? Din cate stim, nu, pentru ca nu are cine sa se ocupe…

Dupa un an de sedere in Romania, judecatorii au stabilit ca fetita trebuie trimisa acolo unde isi are domiciliul. Abia dupa aceea magistratii italieni vor decide cui o incredinteaza spre crestere: mamei sau tatalui. Bunica fetitei povesteste ca, in urma cu doi ani, cand si-a vizitat fiica, si-a dat seama ce trai greu ducea.

Niculina Popescu, bunica fetiţei: Le-am gasit in frig, nemancate,  slabe, frigiderul gol, in fiecare zi se certau, muzica la maximum, o obliga pe fiica mea sa se urce in masina.
Georgeta Pacuretu, avocat: Este foarte grav pentru minor, nu a facut nicio dovada ca are garantii acolo, ca are locuinta, ca are un loc de munca in Italia. Tribunalul Bucuresti arata ca ofera statul italian garantii, dar copilul nu se duce la stat, ci la tata

Judecatorii au precizat in motivarea sentintei ca nu exista dovezi ca fetita ar fi in pericol acasa la tata. Autoritatile italiene vor decide ce e mai bine pentru copil.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial