3 mai 2024

VIDEO! Patru maşini s-au ciocnit în lanţ la ieşirea din Târgovişte, pe DN 71! Trei persoane au fost rănite!

acctPatru masini s-au ciocnit in lant la iesirea din Targoviste, pe DN 71, spre Sinaia.

acct1O soferita a semnalizat ca vrea sa vireze la stanga, alti doi soferi din spate au oprit, dar un al patrulea autovehicul, care venea din spate, nu a mai franat. Trei persoane au fost ranite si au avut nevoie de ajutorul medicilor.

acct6Soferul vinovat recunoaste ca din cauza lui s-a intamplat accidentul. Venea cu viteza si n-a mai pus frana la timp sa evite impactul cu masinile oprite.

acct2Ştefan Miu, sofer: “Eu am fost cel care a lovit primul. A ricosat o masina in cea care se oprise in fata, fara semnal, din ricoseu de la mine, Dacia a intrat pe contrasens“.

O alta masina, implicata in accident, era condusa de o tanara de 27 de ani. Venea dinspre Puciaosa si indrepta spre Targoviste. Aproape de intrarea in oras, a avut loc tamponarea.

acct5Anisoara Iancu, sofer: “Faceam stanga, Loganul busit foarte tare a oprit, iar un multivan care venea cu viteza ne-a acrosat pe toti.”

Totodata, intr-un alt autoturism, se aflau un barbat de 67 de ani si sotia sa, de 70. Amandoi au fost raniti si transportati la spital pentru ingirjiri.

Paraschiva Aldescu, victima: “Sunt foarte speriata, nu stiu exact cum s-a intamplat…sotul meu era la volan.”

Cand au aflat ce s-a intamplat, rudele persoanelor implicate au venit intr-un suflet. Cel care se face vinovat de producerea accidentului este cercetat de politisti pentru vatamare corporala din culpa, iar daca va fi gasit vinovat risca pana la 3 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial