1 mai 2024
VIDEO! Imagini şocante la Spitalul Judeţean din Târgovişte! Cum a ajuns acest bărbat pe masa doctorilor!

VIDEO! Imagini şocante la Spitalul Judeţean din Târgovişte! Cum a ajuns acest bărbat pe masa doctorilor!

cutitg1Doi vechi prieteni de pahar din Gaesti au ajuns la cutite, la propriu. S-au luat aprig la harta si unul este acum in stare grava, la spital, iar celalalt a fost retinut pentru 24 de ore, pentru tentativa de omor.

Dupa mai multe pahare, cei doi camarazi s-au luat la cearta. Barbatul de 42 de ani si-a pierdut cumpatul si si-a injunghiat amicul. Omul este un client mai vechi de-al politistilor, spun oamenii din Gaesti, si a mai fost arestat pentru fapte comise cu violenta.

Vecinii au auzit scandalul si au sunat la politie si la Ambulanta.

cutitgAdriana Mircea, Ambulanta Dambovita: “O plaga injunghiata latero-cervical, corpul strain lasat in plaga. A trebuit sa actionam cu mare atentie. putea sa ii atinga un organ vital.”

Dupa ce a fost transportat la spital, starea de sanatate a ranitului s-a inrautatit, iar medicii au decis sa-l transfere la Spitalul Floreasca din Capitala. Intre timp, politistii s-au ocupat de suspect.

cutitg2Politistii l-au saltat pe suspect de acasa si l-au dus in fata procurorilor. Este acuzat de tentativa de omor, iar daca va fi gasit vinovat, risca sa isi petreaca ani grei in spatele gratiilor.

Suspectul si-a petrecut noaptea in arestul politiei, iar marti va ajunge in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventive.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial