17 mai 2024
VIDEO: Ghimpaţi – Copil de 8 ani, lăsat la joacă, SPULBERAT de o maşină! Martorii îl acuză pe şofer că mergea cu viteză mare

VIDEO: Ghimpaţi – Copil de 8 ani, lăsat la joacă, SPULBERAT de o maşină! Martorii îl acuză pe şofer că mergea cu viteză mare

ghim4Un baietel de numai 8 ani a fost spulberat de o masina chiar sub ochii prietenilor de joaca. Ar fi vrut sa traverseze in graba cand o masina care venea cu viteza mare l-a strivit.

ghim5Mama si bunica l-au lasat astazi pe Adi la joaca. Locuiesc pe o ulita din Ghimpati, insa copilul le-a rugat sa ii dea voie sa mearga pe strada principala. ghim2Nimeni nu-si imagina ce nenorocire avea sa se intample.

“La copii in sat a fost, sa se joace, maica-sa era aici cu mine. A venit o fata si ne-a spus: hai ca a dat masina peste Adi si l-a facut praf!”, povesteste bunica.

ghim3“Fetita mea a vazut tot ce s-a intamplat aici! Mergea cu viteza! Asta e un sat, trebuie sa reduca viteza! Nu mai suntem siguri pe noi sa lasam copiii afara, ramane fetita mea traumatizata ca a vazut cum a fost aruncat copilul ala si l-a aruncat in sant!”, povesteste si o vecina.

ghim6Martorii au sunat disperati la 112. Soferul masinii a refuzat sa faca declaratii despre cele intamplate. Localnicii spun insa ca individul gonea pe sosea si din aceasta cauza nu putut sa-l evite pe baiat. Politistii au deschis deja un dosar penal pentru ucidere din culpa. Daca se demonstreaza ca este vinovat cel de la volan risca sa stea 7 ani la inchisoare.

ghim1sursa – Ştirile ProTV

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial