2 mai 2024

VIDEO! Geo Cel Rău era DROGAT când a omorât-o pe Cristina?! Ipoteza HALUCINANTĂ a anchetatorilor!

doifiApar informatii noi, in cazul adolescentei de 16 ani ucise de fostul iubit la Fieni, in Dambovita. Anchetatorii iau in calcul ipoteza ca suspectul sa fi consumat droguri inainte sa comita monstruoasa crima.

Procurorii asteapta rezultatul analizelor, care vor arata daca se afla sub influenta narcoticelor. In paralel, parintii si sora Cristinei o plang in fiecare zi, constienti ca nimeni nu o mai poate aduce inapoi.

Banuiala ca tanarul ar fi fost drogat cand si-a injunghiat fosta iubita a aparut odata cu declaratiile rudelor care si-au amintit ca barbatul era complet schimbat. In plus, spun oamenii, in familia lui ar exista antecedente.

drogfi4Sora Cristinei retraieste momentele de groaza din noaptea crimei. Isi aminteste privirea rece si tulbure a lui George, tanarul de 24 de ani.

“I-am vazut ochii rosii. A zis: te omor. I-am vazut ochii rosii, ziceai ca e criminal din filme”, povesteste Simona Nichita, sora sportivei ucise.

Banuielile rudelor sunt luate in calcul de anchetatori.

“S-au recoltat in cauza probe toxicologice, se asteapta rezultatul acestor probe”, spune procurorul Camelia Matei de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita.

drogfiIn familia tinerei ucise – durerea e greu de descris. Sora mai mare a Cristinei si fratele ei de 14 ani vor avea nevoie de consiliere psihologica.

“A iubi nu inseamna a omori. Mie mi-a zambit, i-am spus, mai nenorocitule, ai nenorocit si fata mea si tineretea ta se duce, mi-a zambit sarcastic. Si acum daca mor nu ma intereseaza, zambind, daca scap va omor pe toti, va termin”, povesteste tatal sportivei.

drogfi2Investigatorii asteapta rezultatul analizelor pentru a afla daca George era drogat cand si-a omorat fosta iubita. Intre timp tanarul isi petrece zilele in arest, fiind cercetat pentru omor calificat.

In noaptea de vineri spre sambata, furios ca fosta lui iubita nu vrea sa se intoarca la el, a pandit-o si a injunghiat-o in fata casei. Cristina, care visa sa ajunga o mare handbalista, s-a stins in bratele mamei sale. Cu ultimele cuvinte a mai apucat sa-i spuna ca o iubeste.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial