7 mai 2024

Descoperire șocantă la Corbii Mari! Un localnic a zărit un cadavru în râu!

inec3Descoperire socanta, in aceasta dimineata, la Corbii Mari! Un localnic a sunat la 112 dupa ce a zarit un cadavru in apa.

Este vorba despre un tanar, de 34 de ani, disparut de ieri, in zona Raului Arges, cautat de pompieri ore-n sir.

inec2Ultimii care l-au vazut in viata pe barbat au fost doi ciobani. Tanarul ii ajuta deseori la treaba, la stana, iar ultima data le-a spus ca merge sa se racoreasca in rau. Cand au sesizat ca nu mai vine, unul dintre baci a mers sa vada ce s-a intamplat

inec4IONEL TRANDAFIR, martor: “Stiati ca merge la rau? L-am vazut ca s-a bagat. Ce banuiti ca s-a intamplat cu dansul? S-a inecat. E apa rece? A zis ca e calda… Facuse baie, cand ne-am dus cu oile la apa si cand ne-am intors, m-am dus sa fac mancare.. Stia sa inoate? Nu. S-a bagat in apa numai pana la brau. Sa il fi luat curentii? Cred ca a calcat intr-o gaura…”

inecION COŞONATE, martor: “Nu stia sa inoate, el tot s-a dus, s-a dus si odata l-a furat apa… “

Tanarul disparut nu avea parinti si fusese crescut intr-un centru de plasament. Era insa muncitor si mergea oriunde i se oferea sansa sa isi castige o paine cinstit.

maior MARIUS CANCIU, locţiitor comandant Detaşamentul de pompieri Titu: “Misiunea de cautare este destul de grea, din cauza adancimii raulului, vitezei, zonei excavate care creaza vartejuri”.

Politistii continua cercetarile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial