3 mai 2024

ȘOCANT! Un tânăr, de 18 ani, și-a violat vecina de 83 de ani! “Lasă-mă, mă! Lasă-mă! Aoleu”

violatavCaz tulburator la Valea Lunga, langa Moreni.

Un tanar, de 18 ani, a dat buzna in toiul noptii peste o vecina de-a sa, de 83 de ani si a violat-o.

violatav2Individul, care ii putea fi nepot bietei femei, a chinuit-o pe pensionara mai bine de jumatate de ora, timp in care a batjocorit-o in fel si chip.

La plecare i-a luat si 40 de lei, bani pe care victima ii avea langa televizor.

A avertizat-o insa ca ii va lua viata daca va sufla cuiva o vorba despre ce s-a intamplat…

violatav1EUGENIA IONIŢĂ, victimă: “Ma doare aici, luptandu-ma cu el si ma ustura si ma durea rau! Lasa-ma, ma! Lasa-ma! Aoleu”

Tanti Geta este vaduva si locuieste singura. Casa femeii se afla la doi pasi de primaria si de sediul politiei din comuna, dar asta nu l-a descurajat pe atacator. Dupa 3 dimineata, individul s-a napustit in dormitorul pensionarei
suspectvEUGENIA IONIŢĂ, victimă: “Care sunteti ma, care sunteti, ma? Eu sunt, omul tau, eu sunt. Pai, e mort de 8 ani. A trimis sa te violeze, un fantom. Si pe urma a sarit pe mine. M-am luptat cu el…”
violatav3Imediat dupa ce individul a plecat din casa femeii batrana a mers la primarie si a alertat paznicul. Acesta a sunat la 112 si a chemat politistii. In scurt timp criminalistii au impanzit zona
Politistii au reusit sa stranga probele lasate de individ la fata locului si asa i-au dat de urma. Nu mica le-a fost mirarea sa afle ca este vorba despre un tanar, de 18 ani, care locuieste la cateva case de locuinta victimei.
Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial