4 mai 2024

CJ Dâmboviţa, ÎN RĂZBOI cu mafia… gropilor!

www.mariusbuga.ro_images_gropi„Cred că deja putem spune că se conturează niște rețele care implică societăți de asigurări, persoane fizice sau juridice care sunt proprietarele autoturismelor respective, dar și service-uri care execută lucrări de reparații.

Am să sesizez Inspectoratul Județean de Poliție pentru a cerceta cu adevărat toate aceste cazuri, mai ales că în unele dintre aceste situații există și procese verbale întocmite de agenți de poliție.

Avem 10 asemenea cazuri în curs și încă vreo 13 care au fost finanțate pe rolul diferitelor instanțe de judecată. Întradevăr, se poate întâmpla să dai într-o groapă și să strici un cauciuc, dar nu poți să vii și să pretinzi despăgubiri de 80 milioane lei vechi de la Consiliul Județean. Nu se poate să ai o pagubă de 80 de milioane doar de la o groapă dintr-un drum decât dacă ai avut viteză de 200 la oră, și atunci este cel puțin culpă comună.

Fenomenul nu mai este unul întâmplător, e deja o practică. Mai multe litigii sunt pe Judecătoria Moreni, cu drumul de la Caragiale. Cele mai multe sunt pe Tribunalul Dâmbovița.

Dintre cele 13 procese finalizate, jumătate dintre sentințe au fost în favoarea CJD”, a avertizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial