19 aprilie 2024
VIDEO! Dramă la Aninoasa – Nouă suflete au rămas fără casă înainte de sărbători

VIDEO! Dramă la Aninoasa – Nouă suflete au rămas fără casă înainte de sărbători

61852200In timp ce toata lumea face planuri pentru sarbatori, o familie din Aninoasa, Dambovita, incearca sa gaseasca o solutie sa duca din nou un trai decent. Oamenii – cinci adulti si patru copii – au ramas fara casa din cauza unui incendiu violent.

Flacarile au naruit tot, iar bietii parinti abia se descurca si nu stiu cum vor reusi sa-si reconstruiasca singuri caminul. Casa in care traiau noua suflete – bunicii si cei doi fii ai lor, nora, si patru nepoti – este de nerecunoscut. Primul gand al oamenilor cand a izbucnit incendiul a fost sa salveze copiii. Mezinul are doar un an si opt luni, iar cel mai mare noua ani.

61852199Nora proprietarului: “Flacara a venit spre mine. M-am fript pe maini. Ma temeam pentru mine, pentru copii, pentru socri.”

Socrul femeii povesteste ca aceasta ar fi incercat sa curete singura cosul sobei si de acolo ar fi pornit necazul.

61852198Proprietarul casei: “Noi i-am spus sa nu se urce, ca nu stie ea despre ce e vorba acolo. Fiind grabita, a curatat cosul si a uitat sa il puna pe celalalt sa intre in celalalt. S-a dat jos. A facut focul, a pornit flacara si a luat foc acoperisul.”

Intreaga familie priveste acum cu deznadejde la locuinta transformata intr-o ruina. Din pacate, nu s-a mai putut salva mare lucru din imobil. Casa nu era asigurata, asa ca proprietarii se vad nevoiti sa suporte toate pagubele. Oamenii sunt sarmani, castiga putin si nu au bani sa se apuce de reconstructia casei. Deocamdata, s-au mutat cu totii intr-un adapost oferit de primarie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial