28 aprilie 2024
14 şcoli şi 16 grădiniţe, cu lacătul pe uşă! Trafic greu pe toate drumurile din judeţ!

14 şcoli şi 16 grădiniţe, cu lacătul pe uşă! Trafic greu pe toate drumurile din judeţ!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, condus de prefectul Iancu Caracota, a acționat în ultimele ore pentru prevenirea situațiilor cauzate de vremea nefavorabilă.

Potrivit informărilor centralizate la Instituția Prefectului Dâmbovița, DN 71 Moroeni – Sinaia este în continuare închis.

Drumurile naționale sunt acoperite pe anumite porțiuni cu zăpadă frământată de câțiva centimetri. SDN acționează cu 32 de utilaje și cu aproximativ 200 tone de material antiderapant.

De asemenea, pe drumurile județene s-au împrăștiat peste 250 tone de material antiderapant și 30 tone de apă sărată și se acționează cu 62 de utilaje.

14 școli și 16 grădinițe sunt închise astăzi, din cauza vremii nefavorabile.

Este vorba despre:

Școala și Grădinița Ghinești, Școala și Grădinița Mircea Vodă, Școala și Grădinița Finta, Școala și Grădinița Nucet, Școala și Grădinița Cazaci, Școala și Grădinița Ilfoveni, Școala Petrești și grădinițele de pe raza comunei, Școala Ionești, Școala Gherghești, Școala și Grădinița Gheboiaia, Școala Maluri, Școala și Grădinița I.L. Caragiale, Școala și Grădinița Ghirdoveni, Școala Mija, Grădinița din comuna Hulubești (Butoiu de Jos, Butoiu de Sus, Măgura și Hulubești).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial