3 mai 2024
VIDEO! Descoperire şocantă, la Târgovişte! Un bărbat a fost găsit în stare de descompunere în propria casă!

VIDEO! Descoperire şocantă, la Târgovişte! Un bărbat a fost găsit în stare de descompunere în propria casă!

morttDescoperire socanta la Targoviste. Un barbat de 74 de ani, care nu mai fusese vazut de ceva vreme de vecinii sai, a fost gasit in casa fara suflare.

Femeia care locuia alaturi a mers sa vada ce se intampla si, cand a dat peste trupul in descompunere, a sunat speriata la 112.

La fata locului au venit criminalistii, iar trupul fara viata a fost dus la medicina legala, unde urmeaza sa se afle in ce conditii a murit batranul.

Batranul in varsta de 74 de ani locuia singur, in casa aflata in apropierea Spitalului Judetean din Targoviste. Barbatul nu a fost casatorit si nu avea copii. O nepoata era cea care ii mai trecea din cand in cand pragul, insa in ultima perioada nici aceasta nu si-a mai facut aparitia. O vecina a intrat la banuieli pentru ca nu l-a mai vazut in ultima zile, iar cand a venit aici a dat peste imaginea de groaza.

Vecina: “Statea singur de ani de zile, ne-am sesizat 4 vecine ca nu l-am vazut de 2, 3 zile. Il vedeai intotdeauna la poarta si de 2, 3 zile, nu…”

Vecina: “Ne-am ingrijorat, i-am dat telefon si n-a raspuns, am sunat si eu si vecina.”

Chemati la fata locului, criminalistii au strans probe care sa-i ajute pe politisti sa afle cum s-au derulat ultimele ore din viata barbatului. Din cauza ca trupul intrase in descompunere, nu se stie deocamdata in ce conditii a murit.

Alexandra Niculae, purtator de cuvant IPJ Dambovita: “Cadavrul a fost preluat de serviciul de medicina legala in vederea efectuarii necropsiei. Se efectueaza cercetari urmand a se stabili toate cauzele si imprejurarile in care a survenit decesul.

Intre timp, au fost anuntate si rudele barbatului, care se pregatesc sa il inmormanteze.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial