27 aprilie 2024
Vânătorii, audiaţi pe bandă rulantă în cazul dublei crime din Târgovişte!

Vânătorii, audiaţi pe bandă rulantă în cazul dublei crime din Târgovişte!

vana2Audieri pe bandă rulantă în cazul dublei crime din Târgovişte. Poliţiştii au stat de vorbă duminică cu mai mulţi vânători, ca să afle ce arme şi muniţii au şi care dintre ei i-ar fi putut împuşca mortal pe un consilier şi un bărbat care îl ajuta la muncă

Vânătorii se bănuiesc unul pe altul şi cred că ucigaşul e printre ei. Deocamdată, anchetatorii nu au reţinut pe nimeni.

vana1Zeci de vânători din judeţul Dâmboviţa au fost chemaţi la audieri la Serviciul de Arme şi Muniţii din cadrul inspectoratului Judeţean de Poliţie. Vânătorii au fost chestionaţi de poliţişti cu privire la ziua în care a avut loc dublul asasinat.

vanaConsilierul local a fost ucis pe terenul lui, pe care avea o cultură de varză. Verifica plantaţia împreună cu un om de ajutor şi l-a sunat pe un prieten să-i spună că a surprins pe cineva la braconaj. Apoi s-au auzit focurile de armă, dar bărbatul de la telefon nu a anunţat autorităţile. Abia după 6 ore, un trecător a descoperit întâmplător trupurile victimelor şi a sunat la 112.

vana3Acum, anchetatorii îi interoghează pe toţi cei care au arme. Vor să vadă ce muniţie deţin, dar şi dacă au vreun alibi pentru noaptea crimei. Victimele au fost împuşcate cu o armă cu alice, au aflat medicii-legişti.

Anchetatorii susţin că asasinul a avut cel puţin un complice. Cei suspectaţi de dubla crimă riscă 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial