20 aprilie 2024
Incident ŞOCANT! Un copil, de 8 ani, a fost atacat de câinele lup al unui vecin! “PUTEA SĂ MOARĂ! ÎL SFÂŞIA ACOLO!”

Incident ŞOCANT! Un copil, de 8 ani, a fost atacat de câinele lup al unui vecin! “PUTEA SĂ MOARĂ! ÎL SFÂŞIA ACOLO!”

61853933Incident socant, in Dambovita, unde un baietel de 8 ani a fost atacat de cainele lup al unor vecini. Copilul era in fata magazinului parintilor sai, cand animalul s-a repezit la el si l-a atacat.

Stapanul a reusit, in cele din urma, sa-si potoleasca patrupedul, dar baiatul a fost ranit.

muscb1Scenele dure au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se vede cum baietelul se joaca impreuna cu un prieten.

La un moment dat, in cadru apare un barbat care isi plimba cei trei caini – dezlegati, fara botnita. Intr-o fractiune de secunda, cainele lup se repede la copil. Norocul pustiului a fost ca i-au sarit in ajutor cativa trecatori.

muscb2Maria Duscu, mama baiatului: “Avea pantalonii rupti, l-am luat repede acasa, am incercat sa il dezinfectez cu ceva. Avea vanatai, avea zgarieturi, se vedea coltul unde era bagat, era muscat de gamba dreapta si de piciorul stang. Era foarte speriat.”

Tatal baiatului spune ca ar fi incercat – zadarnic – sa discute cu stapanul cainilor, ca sa isi tina animalele in lesa.

muscb3Mircea Duscu, tatal baiatului: Reactioneaza foarte violent, se plimba cu bate pe drum. Si din cauza la caini vedeti ce s-a intamplat. Putea sa moara, il sfasia acolo.”

Barbatul se apara si sustine ca nu ar fi lasat cainii liberi, desi imaginile surprinse de camere il contrazic. El a explicat ca mergea cu animalele dupa el, deoarece de curand ar fi fost batut de cativa interlopi din localitate.

muscbVasile Matei, proprietarul cainelui: “Mi-a scapat cainele din lesa si copilul cand a vazut cainii a inceput sa planga.”

Reporter: “Aveau botnita, ar fi trebuit tinuti cu botnita?”

Vasile Matei: “Normal ca trebuie cu botnita si cu lesa…”

In urma incidentului, baietelul in varsta de 8 ani a fost transportat la Spitalul din Targoviste.

Doctor Elena Firoiu, purtator de cuvant SJU Targoviste: “A fost atacat si agresat, muscat de un caine necunoscut. Au fost toaletate plagile si pansate, dupa ce l-au vaccinat antirabic si antitetanic.”

Din fericire, copilul este in afara oricarui pericol si a fost trimis acasa, unde continua tratatmentul. Parintii lui cer insa sa se faca dreptate.

Dupa ce si-a gasit copilul plin de sange, tatal copilului a mers glont la politie. L-a reclamat pe stapanul animalului pentru ca nu si-a tinut cainele nici in lesa si nici cu botnita. Acum politistii verifica exact cum s-au derulat lucrurile.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial