28 aprilie 2024
VIDEO – Descoperire înfricoşătoare, în Dâmboviţa: O familie a găsit la poartă coceni de porumb aşezaţi în formă de cruce și lumânări

VIDEO – Descoperire înfricoşătoare, în Dâmboviţa: O familie a găsit la poartă coceni de porumb aşezaţi în formă de cruce și lumânări

Descoperire înfricoşătoare, într-un sat din Dâmboviţa. Abia se crăpase de ziuă când o familie s-a trezit la poartă cu un altar ce duce cu gândul la ritualuri de magie neagră.  

Oamenii spun că au frica lui Dumnezeu și n-au făcut rău nimănui. Speriați, au chemat preotul să le sfințească locul, dar au pus în alertă și poliția.

Femeie: Doamne, Dumnezeule! Se aud cocoşii, oftează şi plânge femeia – de tăciuni şi de lumânări să aibe parte în viaţă!”

Era puţin trecut de cinci şi jumătate dimineaţa când proprietarul gospodăriei a văzut foc în faţa porții sale. A mers să vadă ce s-a întâmplat şi a rămas înmărmurit. Ardeau mai mulţi coceni de porumb, aşezaţi în formă de cruce, iar alături erau aprinse si câteva lumânări. Și-a trezit nevasta, iar biata femeie a avut un șoc.

Angela Dincă, proprietara gospodăriei: “Foc şi cu lumânări. Îngrozită, am început să plâng, să tremur. (Reporter: La ce v-aţi gândit?) La lucruri rele. Nu sunt certată cu nimeni, nu am duşmănie cu nimeni. Să facă rău, magie neagră. Ce mi-a dorit, să îi dea Dumnezeu înzecit!”

Marcel Dincă, proprietarul gospodăriei: “Nu am făcut niciun rău la nimeni. Dumnezeu, m-am închinat”,

Cei doi spun că au mare credinţă în Dumnezeu şi de cand au facut descoperirea macabră se roagă neîncetat pentru alungarea celor rele.

Femeia, cu icoana în mână: “Tatăl nostru care eşti în ceruri sfinţească-se numele Tău, vie împărăţia Ta, facă-se voia Ta…Amin!”

Oamenii au cerut ajutorul preotului din localitate pe care l-au rugat să facă o slujbă pentru alungarea răului. De asemenea, poliţiştii spun că în următoarea perioadă vor patrula mai des în zonă pentru a preveni orice faptă care ar pune familia în primejdie.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial