3 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Cătălin Drulă, pe drumul învingătorilor”

Deputatul Daniel Blaga: “Cătălin Drulă, pe drumul învingătorilor”

“Aşa cum era de aşteptat, cel mai bun a câştigatCătălin Drulă a fost ales, cu majoritate de voturi, preşedinte al USR. A muncit alături de noi, a dovedit că se implică, a deranjat interesele ascunse şi n-a pactizat cu mafia. Noi, cei din ţară, am văzut asta, l-am susţinut şi îl vom susţine pentru binele comunităţilor din care facem parte, pentru dezvoltare şi transparenţă.

Să nu uităm că doar Cătălin Drulă, când ocupa funcţia de ministru al Transporturilor, a fost singurul care a susţinut construirea unui Drum Expres între Bucureşti şi Târgovişte, care să nu treacă prin localităţi, unde să se circule decent, fără pericole şi obstacole.

Ce au făcut actualii guvernanţi după ce au venit din nou la putere? Vor să lărgească DN 71, asta în câţiva ani – varianta optimistă, aproape că au abandonat ideea drumului expres şi ne condamnă să circulăm în continuare pe drumul vechi şi plin de primejdii.

Rămânem însă optimişti într-un viitor mai bun, alături de oameni buni! Felicitări, Cătălin!”, a precizat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USR Dâmboviţa, secretar al Camerei Deputaţilor.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial