28 aprilie 2024

VIDEO! Cioban acuzat că a înscenat un atac pentru a lua bani de la stăpânul oilor. “M-a prins de gât ca în filme”

oi-sm4O cearta intre un cioban din Dambovita si stapanul oilor de care avea grija s-a terminat la spital.

Baciul a ajuns la unitatea de primiri urgente cu rani la gat si sustine ca a fost atacat de seful sau, care era suparat ca leneveste, in loc sa-l ajute la treaba. Barbatul reclamat are insa o alta varianta – beat fiind, ciobanul si-ar fi provocat singur ranile.

oi-sm1Victima lucreaza la stana din Slobozia Moara de doi ani pentru casa, masa si salariu. Luni seara, intre el si proprietarul animalelor a izbucnit scandalul. “M-a luat in casa si m-a prins de gat cum se prinde in filme. Si a spart o sticla de vin, a zis ca ma omoara ca m-am dus la vecinii aia sa beau o cafea si sa jucam o carte”.

oi-smProprietarul stanei sustine insa ca este nevinovat si ca oierul s-a ranit singur, dezamagit in dragoste. “El era nervos ca se certase cu prietena lui, i-am zis, termina, ma cu ea, ca uite daca nu vrea sa tina la tine, termina cu ea, gaseste alta fata. El a zis, nu, pentru ea fac orice. S-a suparat, a luat o sticla, a spart-o in perete”.

Apropiatii celui acuzat sustin chiar ca ciobanul a depus plangere la politie pentru a obtine bani de la cel reclamat. Iubita proprietarului oilor spune ca e o inscenare, facuta pentru bani. Si o vecina e de aceasi parere.

Baciul le-a spus anchetatorilor ca e dispus sa renunte la plangere si sa se impace cu patronul lui, daca primeste 15-20 de mii de lei. Politistii au deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente. Urmeaza ca la finalizarea cercetarilor sa stabileasca exact cine se face vinovat in acest caz.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial