27 aprilie 2024
Trei indivizi mascaţi au jefuit noaptea un magazin alimentar aflat la parterul unei vile din Târgovişte

Trei indivizi mascaţi au jefuit noaptea un magazin alimentar aflat la parterul unei vile din Târgovişte

Polițiștii din Dâmbovița caută trei indivizi care au intrat noaptea într-un magazin alimentar aflat la parterul unei vile din Târgovişte.

Cu cagule pe faţă și înarmați cu o rangă din fier, suspecţii au cotrobăit prin rafturi şi după aproape un sfert de oră au plecat cu bunuri în valoare de aproximativ 15 mii de lei. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Proprietarul – care dormea într-o cameră alăturată – spune că se teme acum pentru siguranța sa.

Spargerea a avut loc în jurul orei doua şi jumătate. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum doi dintre indivizi, cu feţele acoperite, încep să scotocească prin magazin, în timp ce al treilea, cu o rangă la piept, se uită vigilent pe geamul ușii de la intrare.

Jaful a fost descoperit dimineaţa, de vânzătoare.

Olimpia Mărgărit, vânzătoarea magazinului: „Am constatat că era uşa întredeschisă. Şi apoi am realizat că lipseau ţigările, lipseau ceva bani, cosmetice şi alte alea”.

Magazinul este situat la parterul unei vile, unde locuieşte patronul magazinului. Bărbatul
spune că, după ce a văzut imaginile, se simte în pericol.

Valentin Achim, proprietarul magazinului: „Putea să iasă foarte urât, în sensul că dacă ieşeam la ei erau armaţi, aveau rangă metalică, probabil şi alte arme. Astfel de tupeu e rar întâlnit”.

Proprietarul a depus plângere împotriva indivizilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat. Dacă vor fi prinşi şi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă următorii 5 ani în spatele gratiilor.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial