28 aprilie 2024

VIDEO! Bărbatul care s-a aruncat de pe blocul din Târgovişte avea 7 bilete de adio în buzunar! Ce mesaje a lăsat

cazu6Incident socant la Targoviste. Un barbat de 42 de ani a murit, dupa ce a cazut de pe un bloc foarte inalt.

Se refugiase pe acoperis ca sa scape de niste politisti care il urmareau. Agentii au descoperit ca respectivul nu a respectat masura arestului la domiciliu si au incercat sa discute cu el. Dupa 4 ore de negocieri purtate de specialistii, finalul a fost unul dramatic. Victima avea asupra sa 7 bilete de adio. Intr-unul dintre ele isi invinovatea fosta partenera.

Agentii l-au vazut pe om pe acoperis si au alertat pompierii, care au adus doua saltele pneumatice. Dar, dupa cinci ore, suspectul a cazut langa acestea, iar medicii l-au preluat imediat.

Barbatul in varsta de 42 de ani se afla in arest la domiciliu si ar fi trebuit sa locuiasca in casa iubitei sale, dupa cum cum au stabilit judecatorii. Politistii care au mers sa-l verifice l-au gasit insa in blocul vecin.

Cel mai probabil, de teama sa nu fie din nou incatusat, s-a urcat pe acoperis, unde a stat mai bine de cinci ore. In tot acest timp, pompierii au montat doua saltele pneumatice si au incercat sa evite o tragedie. Dar, la un moment dat, individul s-a prabusit in gol. In cadere, s-a lovit intr-un copac si a ajuns langa cele doua saltele pregatite de salvatori.

“Era un baiat cuminte, am fost colegi de scoala, dar nu era asa. Acum nu stiu ce s-a intamplat”, spune o cunostinta.

Barbatul fusese arestat preventiv in luna martie, fiind suspectat ca a dat buzna in apartamentul unei batrane de 78 de ani din Targoviste, de unde a furat bani si bijuterii din aur.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial