3 mai 2024
Confuzi, după discotecă, trei liceeni eminenţi au vandalizat figurinele din parcul central din Găeşti!

Confuzi, după discotecă, trei liceeni eminenţi au vandalizat figurinele din parcul central din Găeşti!

Trei liceeni din Dambovita sunt cercetati de politisti, pentru distrugere.

Tinerii au fost filmati de camerele de supraveghere in timp ce vandalizau mai multe figurine montate in parcul central din Gaesti, special pentru sarbatori.

Politistii i-au identificat, iar acum parintii lor sunt buni de plata.

Camerele de supraveghere montate in parc ii suprind pe adolescenti in timp ce lovesc cu picioarele figurinele decorative, apoi dispar.

Mos Craciun si doi pinguini cad victimele tinerilor care se intorceau acasa dupa ce petrecusera in club.

“Eram putin confuzi, am venit de la club si am mers in parc. Si acolo ce ati facut? Am lovit niste pinguini. Din ce motiv? Nu stiu, ne-am distrat. Cine plateste? Parintii! Au de unde? Da!”, ne-a raspuns cu sinceritate Nicusor.

Adolescentul era vesel nevoie mare ca implinise 16 ani. Povesteste ca a mers cu cei doi colegi de liceu la discoteca, iar la intorcerea spre case, pentru ca se plictiseau, s-au razbunat pe figurinele din parc.

Dupa ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, politistii locali sunt prezenti in parc 24 de ore din 24. Oamenii legii vor sa se asigure astfel ca nu vor mai exista incidente precum cel filmat.

“Au fost identificati autorii distrugerii – trei minori”, ne-a declarat agentul Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Acum tinerii se vor alege cu nota scazuta la purtare, iar parintii lor vor fi nevoiti sa suporte pagubele de cateva sute de euro…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial