26 aprilie 2024

VIDEO! Apar detalii uluitoare după moartea tinerei care s-a prăbuşit în gol de la etajul 10, în micro 4 din Târgovişte

etj1Tragedie la Targoviste. O tanara de 26 de ani a murit luni dimineata, dupa ce a cazut de la etajul 10 al blocului in care locuia. Se banuieste ca fata s-ar fi sinucis, dar anchetatorii nu exclud nicio alta varianta.

Prietenele tinerei spun ca era devastata de despartirea de iubitul ei, care, in ultima vreme i-ar fi trimis tot felul de mesaje de amenintare.

etj2Nici nu se crapase de ziua, cand mama tinerei s-a trezit si a observat ca fiica ei nu mai era in dormitor:

etjCand a vazut fereastra deschisa, mama tinerei si-a dat seama ca s-a intamplat ceva rau. Disperata, a sunat la 112, iar la fata locului a sosit un echipaj de la ambulanta. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic. Cei de la ambulanta au constat decesul tinerei.

etj4In ultimii ani, tanara fusese plecata la munca in strainatate. Reusise sa isi faca un rost, isi cumparase un apartament si o masina si parea ca o duce bine. Avea insa probleme in dragoste, povestesc cunoscutii ei.

“Era o fata cuminte, respecta pe toata lumea, era frumoasa, inalta, subtirica. Are masina, are apartament al ei, aici statea cu mama ei. Avea un viitor asigurat. Pacat de varsta ei, avea 26 de ani”, a povestit o vecina.

etj3Trupul tinerei a fost dus la Serviciul de Medicina Legala pentru autopsie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial