2 mai 2024
Accident cu 4 victime, pe DN 72 A, lângă hanul de la Dragomirești

Accident cu 4 victime, pe DN 72 A, lângă hanul de la Dragomirești

Patru oameni, printre care doi copii, de 11 și 12 ani, au fost răniți, ieri, într-un accident de circulație produs pe Drumul Național 72 A, în apropiere de hanul de la Dragomirești.

Din primele cercetări, impactul s-a produs între o mașină condusă de o femeie, de 35 de ani și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Impactul a fost atât de puternic încât ambele mașini s-au răsturnat, ambii șoferi au fost răniți, dar și cei doi copii care erau pasageri.

Toate cele patru victime au fost transportate la spital cu ambulanțele.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

”Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că o femeie, de 35 de ani, din Dragomirești, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72A, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani, din Perșinari. În urma impactului a rezultat rănirea șoferilor și a doi pasageri minori, cu vârste cuprinse între 11 și 12 ani, care au fost transportați la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial