4 mai 2024
VIDEO: Accident spectaculos pe DN 72, la Şuţa Seacă! SALVATĂ LA LIMITĂ! O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în canalul de colectare a apei!

VIDEO: Accident spectaculos pe DN 72, la Şuţa Seacă! SALVATĂ LA LIMITĂ! O şoferiţă s-a răsturnat cu maşina în canalul de colectare a apei!

sofes2O soferita din Targoviste, in varsta de 24 de ani, a vazut moartea cu ochii, cand masina pe care o conducea s-a rasturnat intr-un canal cu apa.

Femeia, ramasa captiva in masina, a fost salvata de un localnic, martor la accident.

Cu toate ca autoturismul era cu rotile in sus, inundat cu apa rece, tanara a scapat doar cu o sperietura, pe care nu o va uita prea curand.

Accidentul a avut loc pe DN 72, la iesirea din localitatea Suta Seaca, intr-o curba periculoasa. Soferita a pierdut controlul volanului si s-a rastunat cu masina in canalul cu apa. Marele noroc al femeii a fost ca un localnic a vazut totul si i-a sarit imediat in ajutor.

sofesEduard Tudor, salvator: “Am auzit bubuitura, cand am intors capul am vazut masina cum sare pe aici. Am rupt-o la fuga, am luat-o pe acolo, mi-am aruncat telefonul in iarba, am sarit in iarba.”

Femeia, care intrase in soc hipotermic din cauza apei reci, ii va multumi salvatorului toata viata.

Eduard Tudor, salvator: “Am incercat si am fortat usa soferului, i-am rupt rama. Dupa ce am scos-o, zicea ca are un copil si nu vrea sa moara.”

Cristi Banica, martor: “Cand am venit aici, era masina cu rotile in sus, au intrat pompierii sa vada ca erau doua perechi de adidasi, nu stiau daca mai e o alta persoana.”

sofes1Pret de cateva ore, pompierii s-au chinuit sa scoata masina avariata din apa. Intre timp, femeia a fost transportata la spitalul judetean de urgenta din Targoviste.

Vasile Paunescu, plutonier adjutant ISU Targoviste: “Ajunsi la fata locului am constatat ca un autoturism era rasturnat intr-un canal de colectare a apei.”

Din fericire, tanara soferita a ramas doar cu o amintire care o va urmari toata viata. Pentru ca a ajuns la spital in soc hipotermic, medicii au decis sa o tina sub observatie cateva zile, pana cand va fi in afara oricarui pericol.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial