20 aprilie 2024

Ţuţuianu atrage atenţia: “În loc să ne ocupăm de proiecte, o să ne ocupăm de scandal în consiliile judeţene”

tutus„M-am exprimat public la Consiliul Naţional pe această problemă. Am spus la Bucureşti că alegerea preşedintelui CJD prin vot indirect este cea mai mare prostie posibilă.

Am dat exemplu din anul 1996, când s-a făcut o majoritatea în CJ Dâmboviţa de către PNŢCD cu doi oameni care au primit două apartamente.

Cine ştie istoria judeţului, o ştie. Atunci, noi, PSD, cu 16 consilieri, am rămas patru ani în opoziţie, când CJD a fost condus de Romeo Popescu de la PNŢCD. Acesta este un motiv pentru care cred că este o greşeală.

Vor apărea subiecte de genul acesta tot timpul şi s-ar putea ca partidul care are cea mai mare susţinere în teritoriu să fie în opoziţie în CJD.

Al doilea aspect este că niciodată un program cap-coadă nu va putea fi dus la capăt în judeţ cu un preşedinte care este la îndemâna consilierilor, fiindcă fiecare vrea câte ceva.

Acest câte ceva uneori îl poţi rezolva în limite normale, legale şi corecte, dar alteori nu poţi şi atunci o să apară ideea de a schimba preşedintele.

Si atunci, în loc să ne ocupăm de proiecte, o să ne ocupăm de scandal în consiliile judeţene. Răspunsul meu este că nu ştiu dacă voi candida în aceste condiţii la CJD. Trebuie să vedem cum se finalizează legea.

Eu le-am spus colegilor mei, parlamentarilor, că este cea mai mare prostie să accepte în codul electoral această chestiune”, a dat de veste preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial