4 mai 2024
VIDEO! Accident grav la Târgovişte. Un mecanic riscă să rămână fără un picior după ce a fost rănit de o macara!

VIDEO! Accident grav la Târgovişte. Un mecanic riscă să rămână fără un picior după ce a fost rănit de o macara!

muncitorAccident grav in Targoviste. Un mecanic in varsta de 32 de ani ar putea ramane infirm pe viata, dupa ce a fost ranit de o macara. Era la serviciu cand utilajul i-a strivit piciorul stang.

Barbatul a fost operat de urgenta, dar risca sa-si piarda piciorul, spun doctorii. Barbatul lucreaza de 8 ani la societatea respectiva. Joi, in timpul orelor de program, o macara i-a strivit piciorul stang.

Muncitorul ranit a fost luat de ambulanta si adus la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Doctorii i-au acordat primele ingrijiri, iar acum ancheta a intrat in atentia inspectorilor de munca.”

“Un politraumatism prin strivire, la nivelul soldului in mod special, acuza dureri intense la nivelul coloanei vertebrale. Se constata si o tumefiere masiva”, a explicat Elena Firoiu, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Femeia care manevra utilajul a lesinat cand si-a vazut colegul plin de sange, iar medicii i-au acordat si ei ingrjiri.

Cand au aflat de accident, sefii muncitorilor au venit sa vada ce s-a intamplat si au inceput sa faca imediat investigatii.

“S-a lovit, a trecut pe langa macara si s-a lovit la picior. E un accident de munca”, a declarat Nicolae Mihalachioiu, administratorul societatii.

Barbatul ranit a ramas in spital. Medicii spun ca exista riscul ca omul sa isi piarda definitiv piciorul stang si va avea nevoie de mai multe saptamani de recuperare. Intre timp, cei de la ITM verifica daca s-au respectat normele de protectie a muncii si cine se face vinovat de producerea accidentului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial