4 mai 2024

Se ascute lupta pentru şefia PSD Dâmboviţa! “Eu voi fi un concurent şi voi fi puternic”

psd„Preocuparea mea de bază ţine de realizarea obiectivelor administraţiei publice judeţene şi locale.

În plan politic, preocuparea mea de bază este de pregătire şi desfăşurare corespunzătoare a alegerilor interne şi de consolidare a organizaţiilor PSD din toate comunele, oraşele şi municipiile.

Cred că toată atenţia, şi a mea şi a parlamentarilor, trebuie îndreptată în direcţia consolidării partidului, şi nu în direcţia unei competiţii interne premature, care nu are nicio legătură cu obiectivele pe termen lung ale noastre ca partid.

În PSD competiţia este liberă, iar în Statut este un text care spune că partidul promovează valorile democratice şi competiţia internă.

Ca atare, cine vrea să se înscrie în competiţie, să se înscrie, eu voi fi un concurent şi voi fi puternic, voi avea lângă mine foarte mulţi colegi şi nu am nicio îndoială că pot câştiga această competiţie internă.

Partidele politice nu sunt corporaţii, se bazează pe relaţia permanentă de prietenie, colaborare cu toţi membrii.

Vom avea competiţii pentru toate funcţiile politice şi administrative atât la preşedinţia partidului, cât şi a Consiliului Judeţean, dar şi pentru posturile de deputaţi şi senatori”, spune preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial