30 aprilie 2024

Casca i-a salvat viața motociclistului care s-a izbit de un cap de pod, la Odobești!

scutera1Un motociclist din Dâmbovița a ajuns la spital după ce pierdut controlul direcției și în căzătură s-a izbit cu capul de un podeț.

Martorii au rămas uluiți când au văzut că bărbatul a scăpat cu viață după ce motocicletă s-a trasformat într-un morman de fiare. A fost trasportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

scutera5Accidentul s-a petrecut în comuna Odobești. Motociclistul în vârstă de 50 de ani susține că nu avea viteză. Însă, cu toate acestea, nu a mai reușit să își mențină direcția și s-a izbit cu capul de un podeț. Cei care i-au acordat primul ajutor au fost vecinii.

“L-am găsit aici căzut, cu motocicletă jos, i-am dat puțină apa. Era puțin lovit pe partea dreaptă”, spune un vecin.

Sătenii nu își pot imagina cum s-a petrecut accidentul, mai ales că bărbatul nu avea viteză.

“A intrat în derapaj acolo, l-a aruncat, l-a lovit în capul podiștii. Nu cred că avea viteză. A avut căsca, i s-a spart căsca.”

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul de urgentă din Târgoviște. Polițiștii au deschis pe numele lui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact din ce cauza s-a produs accidentul.

 

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial