19 aprilie 2024
VEZI VIDEO! Număr de senzaţie al magicianului târgoviştean Vlad Grigorescu, la Românii au talent!

VEZI VIDEO! Număr de senzaţie al magicianului târgoviştean Vlad Grigorescu, la Românii au talent!

“Cand eram mic, tata mi-a aratat un truc cu un nasture. Tata nu este magician. Stia si el un truc si voia sa ma tina ocupat. M-a tinut ocupat toata viata.

Am studiat tot ce am prins despre aceasta arta, am invatat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopti citind despre magie.

Pentru mine magia inseamnă mai mult decat trucuri. Ca si muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o forma de arta prin care se pot transmite mesaje si emotii. Magicianul nu trebuie sa fie cel care vine pe scena cu aroganta pentru ca el a invatat cateva trucuri ci trebuie sa fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfarsitul caruia, spectatorul sa fie mai „bogat”.

Pana la urma… poate ca tata chiar este magician.

VLAD GRIGORESCU”, marturiseste Vlad pe blogul sau.

In primul rand, Vlad este un ARTIST. Este un creator, nu este doar un executant. El vede magia cu alti ochi si asta se simte in spectacolele lui. De fiecare data incearca sa transmita ceva. Totul are un mesaj ascuns, o morala, o idee.

In al doilea rand, Vlad este un ENTERTAINER. Sutele de ore pe scena, in fata oamenilor isi spun cuvantul. Stie cum sa controleze publicul, cum sa il domine, cum sa ii ofere din toate cate putin, astfel incat sa atraga atentia chiar si celui mai sceptic spectator.

In al treilea rand, Vlad este un MAGICIAN.

Pentru numarul lui din semifinala, magicianul Vlad Grigorescu l-a pus pe Smiley sa deseneze ceva si pe Bartos sa amestece un cub Rubik in timp ce el era legat la ochi.

Ce a facut pana la final i-a lasat pe toti cei prezenti in sala muti de uimire, pe buna dreptate. Concurentul si-a dedicat momentul tuturor nevazatorilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial