20 aprilie 2024

Pucioasa – Tâlhărit la “Ia-ma Nene!”

talb1Călătorie cu peripeții pentru un bărbat de 49 de ani din județul Dâmbovița.

Omul s-a urcat într-o mașină de ocazie în care se aflau doi indivizi, care i-ar fi cerut inițial 10 lei pentru transport.

talb4Pe drum însă, l-au lăsat fără niciun ban în portofel, după care l-au împins afară din autoturism. Victima a avut noroc că a rămas cu telefonul mobil în buzunar, și așa a reușit să sune după ajutor.

talb3Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din localitatea Buciumeni, povesteşte că în timp ce se afla în oraşul Pucioasa şi dorea să plece spre casă, a oprit o maşină în care se aflau doi indivizi. Aceştia s-ar fi oferit să îl ducă unde are nevoie, în schimbul a 10 lei. Pe drum însă, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

talb2Ion Puspan, păgubit: “Când am scos portofelul, printre banchete, mi-a luat portofelul, mi-a luat toţi banii şi mi l-a aruncat. Ba, dă-mi, mă banii. M-a dat jos din maşină şi m-a lăsat în mijlocul drumului”

talb5Imediat după atac, victima, rămasă fără suma de 2.200 de lei, a sunat la 112. Poliţiştii din Fieni au reuşit să îi identifice pe cei doi suspecţi. Unul dintre ei, de 21 de ani, a fost deja reţinut şi dus la audieri. Cel de-al doilea, care este unchiul suspectului, este căutat în acest moment. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată.

talb8Rudele individului reţinut spun însă că acesta ar fi nevinovat. “Fratele meu nu este vinovat cu absolul nimic. E luat pe nedrept. L-au luat degeaba, de pomană!”

talb9“A fost la volan, dar pe cine a tâlhărit? Şi omor dacă făcea nu îl aducea în stilul ăsta!”, spune mama suspectului.

talb6Magistraţii au decis că suspectul reţinut să fie cercetat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial