29 martie 2024
Vezi AICI urmările codului galben de ploi şi vijelii, în Dâmboviţa

Vezi AICI urmările codului galben de ploi şi vijelii, în Dâmboviţa

Comunicat de presă privind ultimele evenimente provocate ca urmare a fenomenelor meteorologice periculoase – Cod Galben 11.06.2013-12.06.2013 Instituția Prefectului Dâmbovița, prin Comitetul pentru Situații de Urgență, vă aduce la cunoștință următoarele:

– S.D.E.E Sucursala de Distribuție Târgoviște ne comunică despre deranjamentele aparute la instalațiile electrice în localitățile Crânguri de Sus – localitate nealimentată total, și 4 localități nealimentate parțial: Urziceanca, Mătăsaru, Șelaru, Obislavu. Se lucrează în teren cu 6 echipe iar termenul estimat de rezolvare a acestora este astăzi, ora 12.00.

– Inspectoratul pentru Situații de Urgență a acționat în localitatea Picior de Munte din comuna Dragodana pentru a evacua apa din curtea unei gospodării in dimineața zilei de 12.06.2013.

– Atenționarea de Cod Galben va fi valabilă până la orele 23.00 iar in cursul zilei de astăzi se va actualiza și pentru data de 13.06.2013.

– Comandamentul pentru Situații de Urgență a fost instituit la prima avertizare de Cod Galben și funcționează la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență pe toată perioada de atenționare .

Comitetele locale pentru situaţii de urgenţă au obligaţia să monitorizeze cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor evenimente deosebite.

De asemenea, dâmboviţenii aflaţi în dificulate pot apela non-stop numărul de telefon cu tarif normal 0245.611.423.

Biroul de presă

Comunicat de presă

Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza AVERTIZAREA HODROLOGICA – COD GALBEN ce vizeaza si judetul Dambovita, dupa cum urmeaza: Cod galben pe raurile din bazinele hidrografice superioare si mijlocii ale : Dambovitei, Argesului si Ialomitei.

Durata avertizarii: 12.06.2013, ora 13.00 – 13.06.2013, ora 18.00.

Informatiile privind situatiile de urgenta aparute in urma fenomenelor meteorologice periculoase, sunt centralizate in cadrul Comandamentului Operational pentru Situatii de Urgenta care functioneaza la sediul Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial