5 mai 2024
Vezi AICI de ce crede Adrian Ţuţuianu că Victor Sanda va fi un prefect bun!

Vezi AICI de ce crede Adrian Ţuţuianu că Victor Sanda va fi un prefect bun!

Victor Sanda a fost investit prefect, aseara, in prezenta ministrului Administratiei si Internelor, Mircea Dusa si a ministrului Mediului, Rovana Plumb.

“Ma bucur ca Guvernul Ponta are incredere in mine si m-a numit temporar prefectul judetului Dambovita.Vreau sa va asigur ca vom avea o colaborare fructuoasa si vom face o echipa buna.

Sper sa facem o treaba buna”, a declarat Victor Sanda.

“Bunele relatii dintre cele doua institutii vor continua.

Sunt convins ca domnul Victor Sanda va fi un prefect bun, are experienta, pregatirea profesionala si capacitatea de a intelege foarte bine care sunt resorturile administrative necesare pentru a pune in aplicare programul guvernamental. Ii urez succes”, a spus la randul sau, presedintele CJD, Adrian Tutuianu.

“Aici, la Dambovita, intregim o echipa puternica ce doreste ca acest judet sa se dezvolte in beneficiul tuturor cetatenilor.

Va asigur ca impreuna cu domnul ministru Mircea Dusa si cu domnul prefect Victor Sanda vom face tot ceea ce depinde de noi corect, cinstit, sincer, in asa fel incat sa formam o echipa puternica pentru judetul Dambovita”, a precizat ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Ministrul MAI, Mircea Dusa, a atras atentia asupra obligatiei de a respecta legea cerand totodata, atat institutiei prefectului, cat si sefilor institutiilor publice sa nu se implice in campania electorala si sa dea dovada de echidistanta.

Fostul prefect, Emilian Rusu, va ocupa, cel mai probabil, o functie de conducere in Directia Finantelor Publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial