3 mai 2024
EXCLUSIV! Sfârşit ŞOCANT pentru un bărbat de 66 de ani! A fost muşcat de câini până la moarte! VIDEO

EXCLUSIV! Sfârşit ŞOCANT pentru un bărbat de 66 de ani! A fost muşcat de câini până la moarte! VIDEO

caine6De un sfarsit cumplit a avut parte un barbat in varsta de 66 de ani din judetul Dambovita.

Omul a fost sfasiat marti-noapte de cainii lui, chiar in curtea casei. A strigat disperat dupa ajutor, iar vecinii l-au gasit in stare grava, cu muscaturi crunte si in hipotermie.

caine2Si dupa ce ranitul a fost scos cu greu din gospodarie, animalele au continuat sa fie agresive, spun martorii.

caineScenele infioratoare au avut loc intr-o gospodarie din comuna Persinari. Barbatul in varsta de 66 de ani locuia cu fratele sau nevazator. Acesta povesteste ca l-a auzit pe om strigand cu disperare dupa ajutor.

caine3Ion Dorobantu, fratele victimei:L-a muscat. A fost si un pic de bautura si aia e.

Si vecinii au auzit gemetele de durere si au sarit imediat sa il salveze din coltzii cainilor.

caine1Martor:L-au muscat cainii, nu are pantaloni, nu are nimic, l-au mancat cainii, pe aici, pe aici. Am luat o bata, sa ma manance si pe mine. Am pus mana pe furca si am intrat si l-am tras afara.

Cei doi patrupezi erau ai victimei si nimeni nu isi explica de ce au atacat.

caine5Martor:N-am putut sa intram in curte, ca erau cainii. Am mai strigat niste vecini si pe urma am intrat. Cu bete, cu pari. Mai misca decat o mana. Plin de sange. Muscaturi, foarte grav, mainile si picioarele.

caine4In soc hipotermic si cu muscaturi pe tot corpul, barbatul a fost transportat de urgenta la spitalul judetean din Targoviste. Medicii spun ca au facut tot ce a fost omeneste posibil sa il salveze, insa cateva minute mai tarziu, in sectia de Terapie intensiva, i-au declarat decesul.

Cazul a fost preluat de politisti, care vor reface filmul tragediei. In urma autopsiei, medicii legisti vor stabili ce i-a cauzat barbatului moartea. In plus, anchetatorii vor sa afle si daca cei doi caini din gospodarie sunt sau nu turbati.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial