16 aprilie 2024
Serviciul de paşapoarte, punct de lucru la Găeşti

Serviciul de paşapoarte, punct de lucru la Găeşti

In scopul creşterii calităţii serviciilor oferite, Instituţia Prefectului- judeţul Dâmboviţa, urmând cu consecvenţă obiectivul apropierii de nevoile cetăţenilor a luat decizia deschiderii unui punct de lucru în oraşul Găeşti, în condiţiile prevăzute de H.G. 992/10.10.2012 pentru completarea H.G. 1693/2004 privind modul de organizare şi funcţionare a serviciilor publice comunitare pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.

Cu sprijinul conducerii Primăriei oraşului Găeşti, punctul de lucru va deveni operaţional până la sfârşitul anului 2012 şi va funcţiona în sediul Primăriei.

Aici vor putea fi solicitate şi eliberate, în condiţii similare celor de la sediul judeţean al serviciului, paşapoarte simple electronice.

Taxele de emitere, precum şi termenul de eliberare al paşapoartelor sunt identice cu cele operate la sediul din Târgovişte: 276 lei, respectiv 14 zile calendaristice.

Paşapoartele simple temporare vor fi eliberate în continuare în termen de maxim 3 zile lucrătoare, de regula în 2 ore, la Targovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial