5 mai 2024
Vestea care NE ÎNGHEAŢĂ! Vezi ce avertizare au emis meteorologii pentru judeţul Dâmboviţa!

Vestea care NE ÎNGHEAŢĂ! Vezi ce avertizare au emis meteorologii pentru judeţul Dâmboviţa!

Comunicat de presă Informare Meteorologică- Cod Galben

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică– COD GALBEN în intervalul 25.11.2013, între orele 04.00-22.00.

Această atenţionare este valabilă si pentru zona de nord a judeţului Dâmboviţa, fenomenele vizate fiind răcire accentuată, ninsori, intensificări ale vântului.

În urma acestei atenţionări s-a solicitat Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă, în vederea informării operative a CJSU despre producerea oricărui fenomen periculos, transmiterea urgentă a raportului operativ către Secretariatul Tehnic Permanent al CJSU Dâmboviţa- Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa- conform anexei nr. 2.6 din Manualul Primarului în situaţia producerii de pagube materiale.

S-a solicitat de asemenea, punerea în aplicare a prevederilor cuprinse în Planul de Măsuri al CJSU Dâmboviţa pentru sezonul rece 2013-2014, afişat pe site-ul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, ce privesc instituţiile şi Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă atunci când este cazul.

Biroul de presă

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial