27 aprilie 2024
Crângurile: Imaginea macabră îl va marca toată viaţa: “M-am speriat! Murise! Am chemat poliţia!”

Crângurile: Imaginea macabră îl va marca toată viaţa: “M-am speriat! Murise! Am chemat poliţia!”

Mister asupra mortii unui sofer de tir, al carui trup neinsufletit a fost gasit intr-o parcare din comuna Crangurile.

Omul, in varsta de 54 de ani, de fel din Constanta, a innoptat in parcarea unei firme de unde urma sa incarce cherestea, in aceasta dimineata.

Un coleg de-al lui l-a gasit fara viata si, inspaimantat, a sunat la 112.

“M-am dus la el la cabina ca sa vina cu actele si l-am gasit pe scaun decedat. Se simtea rau? Nu. Il stiati cu probleme cardiace? Nu…. M-am speriat, va dati seama. Inexplicabila moartea? Da”, ne-a declarat Constantin Pacuraru.

Din pacate, barbatul murise cu mult timp inainte de a fi descoperit astfel ca echipajul ambulantei nu a mai putut face nimic.

“Avem semne de intrebare asupra cauzelor, poate sa fie stresul, oboseala, boli nedepsitate. Motivul il va da medicul legist”, ne-a precizat Dana Grigore. asistent medical Ambulanta Gaesti.

La fata locului au sosit imediat politistii. Oamenii legii au declansat cercetarile si urmeaza sa afle acum ce a cazuat moartea soferului

“Se efectueaza cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care a intervenit decesul”, a declarat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita

Barbatul era casatorit si avea doua fete. Familia indurerata a fost sunata si a primit cu durere cumplita veste, iar acum oamenii se pregatesc de inmormantare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial