7 mai 2024
DE GROAZĂ! Două eleve, molestate sexual de un individ periculos, ziua-n amiaza mare, la Picior de Munte!

DE GROAZĂ! Două eleve, molestate sexual de un individ periculos, ziua-n amiaza mare, la Picior de Munte!

Prin clipe de spaima au trecut doua adolescente de 15 ani, din Picior de Munte, dupa ce au fost atacate de un individ periculos!




Fetele se intorceau de la liceu si se indreptau spre casa. Barbatul le-a pandit si cand n-a mai vazut pe nimeni pe drum s-a napustit asupra lor. A vrut sa le violeze, dar victimele au tipat cat au putut si cateiva vecini s-au alarmat. Atacatorul a reusit sa fuga, dar politistii i-au dat de urma.

Nu e la prima isprava!

Este acelasi barbat care in primavara acestui an a batjocorit o alta eleva, in parcul din Gaesti, insa la acea vreme se stablise ca nu are discernamant. A fost tratat o perioada intr-un centru de neuropsihiatrie, iar apoi lasat liber…

Tarata spre padure

“Fata ce-mi spune, mamaie veneam pe drum cand m-am pomenit cu un baiat dupa mine, m-a luat in brate, m-a tras de mana si m-a bagat pe ulicioara acolo. A pus-o jos acolo, i-a murdarit blugii-n genunchi, tricoul. I-a pus mana la gura? Da, sa nu tipe, a apucat de a tipat, a tipat tare”, a marturisit pentru mariusbuga.ro bunica uneia dintre victime. Nepoata femeii a fost prima care i-a cazut prada individului. Fata se intorcea de la scoala. Abia coborase din microbuz, a apucat sa faca doar cateva sute de metri, iar la o raspantie indidivul a asteptat-o, a acostat-o si a dus-o undeva pe o ulita ce duce spre padure.

“Daca era fata mea il terminam!”

Aici atacatorul a vrut s-o violeze, dar fata a inceput sa strige dupa ajutor. Auzind tipetele ei, unul dintre vecini a venit imediat sa vada ce s-a intamplat. “Am sunat la politie, am anuntat politia sa vina. Va temeati de acest violator? Da, normal, ma temeam ca am si eu 3 fetite, fata de 19 ani, de 10 ani, de 15 ani, acum omeneste trece pe drum, daca era fata mea eu il terminam”, spune Gigel Grigore.

Mintea bolnava cauta o alta victima

Dupa ce a scapat de prima victima agresorul a fugit dupa o alta fata de 15 ani, pe o strada la cateva sute de metri. “Mi-a spus mami mi-a smuls telefonul din mana, m-a trantit, mi-a cerut bani, a incercat sa traga de pantaloni”, isi aminteste mama celeilalte eleve agresata sexual. Politistii au reusit sa-l prinda si l-au dus la audieri.

Parintii agresoului, oameni cu frica lui Dumnezeu

Parintii agresorului sunt suparati foc. Sunt cunoscuti in sat ca fiind oameni cu frica lui Dumnezeu si nu inteleg de ce baiatul lor, pe care l-au crescut cu atata credinta, are asemenea apucaturi. “Am incercat sa-l trimit la scoala, sa aiba de toate, strictul necesar. Nu v-a ascultat? Are momentele astea de ratacire. Nu e bine ce ai facut sau de ce ai facut, ce ti-a lipsit? Ce va raspundea? Pe moment realiza, dar dupa oarecare timp iar comitea alte prostii”, plangea Radu Mihalache, tatal atacatorului.

Ba n-avea discernamant, ba are discernamant…

“Am fost sesizati ca un barbat de 24 de ani a incercat sa intretina relatii sexuale cu doua minore, una fiind deposedata de telefonul mobil si de o suma de bani. Acesta a fost internat intr-o sectie de neuropsihiatrie. S-a stabilit ca avea discernamant”, a precizat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dambovita. Barbatul a fost supus unei noi expertize psihiatrice. De aceasta data medicii au decis ca are discernamant asa ca a fost bagat dupa gratii. Este arestat preventiv pentru 29 de zile si risca ani grei de temnita pentru talharie si tentativa de viol.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial