20 aprilie 2024
Vestea care a șocat pe toată lumea! A murit la numai 27 de ani!

Vestea care a șocat pe toată lumea! A murit la numai 27 de ani!

61899692Cantareata de manele Denisa Raducu, cunoscuta si ca Denisa Manelista, a murit, duminica dimineata, in locuinta sa din Bucuresti.

Denisa Raducu, de 27 de ani, a murit dupa ce a intrat in stop cardio-respirator, a declarat pentru News.ro Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Un echipaj a ajuns la locuinta tinerei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic. Tinerei, care se afla in stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o ora, dupa care a fost declarat decesul.

Fanii cantaretei de manele Denisa Raducu, care se trata de carcinom hepatocelular, si-au exprimat regretul pentru disparitia ei pe platforma de socializare Facebook. ”Te voi pastra in amintirea mea cu mare drag”, ”Cea mai trista zi” si ”Condoleante familiei ei! Dumnezeu sa o ierte! Imi pare rau de ea era prea tanara si frumoasa” au fost cateva dintre mesajele scrise de fanii tinerei.

Alti artisti, intre care se numara cantareata Minodora, au reactionat, de asemenea, la vestea decesului tinerei. ”Ce gol imens si ce tristete am in suflet… Sa te odihnesti in pace… Sincere condoleante familiei”, a scris Minodora pe pagina ei de Facebook.

Tot apropiatii spun ca in ultimele zile Denisa s-a simtit mai bine si ca era optimista ca o sa-si revina. “O sa ma vindec, o sa vedeti ca ma fac bine. Va fi bine“, le-ar fi spus cantareata membrilor familie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial