6 mai 2024
Vântul puternic a doborât mai mulţi copaci pe drumurile naţionale din Dâmboviţa! Vezi unde

Vântul puternic a doborât mai mulţi copaci pe drumurile naţionale din Dâmboviţa! Vezi unde

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• În urma fenomenelor meteo (vânt foarte puternic şi precipitaţii abundente) care au avut loc în în judeţul Dâmboviţa, pompierii dâmboviţeni au intervenit pentru înlăturarea unor copaci căzuţi pe partea carosabilă a drumurilor, astfel:

 Detaşamentul Târgovişte : pe DN-72 (com.Lucieni – sat Şuţa Olteni);

 Detaşamentul Găeşti : pe DN-72 (com.Dragodana) şi pe DN-7 (com.Mătăsaru);

 Detaşamentul Titu : pe DN-71 (com.Tărtăşeşti – sat Bâldana);

Pompierii de la Detaşamentul Moreni au intervenit pe strada Republicii din Mun.Moreni, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe reţeaua electrică.

• Luni – 30 septembrie, la ora 22:47, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la garajul unei gospodării din comuna Ulmi. Din cercetările efectuate, se pare că un scurtcircuit provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: garajul (din lemn) pe o suprafaţă de cca.10mp, un autoturism (în proporţie de 90%), o bicicletă, o betonieră şi diverse obiecte depozitate în garaj (anvelope, articole textile);

• Marţi – 01 octombrie, la ora 03:50, pompierii de la Garda Voineşti au intervenit în comuna Cândeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Un scurtcircuit provocat de un conductor electric defect, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au arselemente combustibile din compartimentul motor şi farul stânga faţă;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 17 solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial