1 mai 2024
Val de accidente pe şosele din Dâmboviţa

Val de accidente pe şosele din Dâmboviţa

Val de accidente pe şosele din Dâmboviţa, în minivancaţa de Crăciun.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Uliești.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 63 de ani, din Găești, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 61, în localitatea Ragu, într-o curbă, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism staționat.

În urma impactului, un bărbat și o femeie, de 45 și 53 de ani, pasageri în autoturism, au fost răniți.

Pe raza municipiului Târgoviște, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat de 39 de ani.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie de 42 de ani, din Gura Ocniței, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția str. Gimnaziului cu str. Calea Domnească, ar fi intrat în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat de 39 de ani, din Târgoviște.

Pe drumul național 7, în orașul Găești a fost sesizat un alt accident rutier.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 61 de ani, din Pitești, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția București către Pitești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de către un bărbat de 35 de ani, din comuna Poiana.

În urma impactului, o femeie de 48 de ani, din comuna Hulubești, a fost rănită.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentelor rutiere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Priseaca.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări, polițiștii au constatat că un tânăr de 24 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 72A, în afara localității Priseaca, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Mănești.

În urma impactului, un pasager de 24 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Ciocănești.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări, polițiștii au constatat că o tânără de 18 ani, din Buftea, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția Ciocănești către Urziceanca, pe drumul comunal 77A, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe câmp.

În urma evenimentului, șoferița și alte două pasagere au fost rănite, refuzând să fie transportate la spital.

În localitățile Găești, Șelaru, Dărmănești și Târgoviște s-au produs alte patru accidente de circulație.

Astfel, în orașul Găești, din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat de 47 de ani, din județul Argeș, ar fi acroșat și accidentat o femeie, pieton, de 32 de ani, din Mogoșani.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În afara localității Șelaru, pe DJ 503, la intersecția cu DJ 659, din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 39 de ani, din Pitești, în timp ce ar fi condus un autoturism , într-o curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat într-un șant.

În urma impactului, două pasagere de 16 și 13 ani au fost rănite, fiind transportate la spital.

În localitatea Dărmănești, la intersecția cu drumul național 72, o femeie de 54 de ani, în timp ce s-ar fi deplasat cu o bicicletă, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus din direcția I.L. Caragiale – Dărmănești, de către un bărbat de 48 de ani.

În urma impactului, femeia a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În municipiul Târgoviște, pe strada Ana Ipătescu, o femeie de 53 de ani, din localitate, în timp ce ar fi condus un autoturism, din direcția str. C. Brâncoveanu către str. Lt. Pârvan, ar fi acroșat și accidentat un pieton, femeie, de 73 de ani.

Aceasta a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentelor rutiere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 720, în localitatea Gura Ocniței.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări, polițiștii au constatat că o femeie de 51 de ani, din Finta, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecția DJ 720A, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din aceeași direcție de deplasare de către un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului, șoferița și un pasager de 17 ani au fost răniți, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Șotânga.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat de 63 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 712, pe direcția către Vulcana Pandele, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Vulcana Pandele.

În urma impactului, o femeie de 56 de ani a fost rănită.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial