2 mai 2024

Văcăreşti – Puşca şi cureaua lată, l-au prins poliţiştii, măi tată…

www.mariusbuga.ro_images_puscaaCercetaţi de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul armelor şi muniţiilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au organizat o acţiune pe linia verificării respectării normelor legale privind regimul armelor şi muniţiilor.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au descoperit la domiciliul unui tânăr, de 24 de ani, din Văcăreşti, o armă cu aer comprimat, de calibru 5,5 mm.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că acesta nu deţinea documente care să ateste provenienţa legală a armelor neletale şi nu era autorizat în acest sens.

De asemenea, alte două persoane au fost depistate de poliţişti în timp ce deţineau la domiciliu arme neletale, deşi valabilitatea permiselor de port armă era expirată.

Pe numele celor în cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „deţinere sau port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării”, respectiv „nedepunere a armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial